4+1 εύκολα & γρήγορα χτενίσματα για να είσαι φρέσκια και ανέμελη όλη μέρα!

Το ανέμελο look στα μαλλιά σου είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για να σε αφήνει... ανέμελη!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχολείσαι όλη μέρα με ... τρίχες! Κυρίως όταν υπάρχουν τόσα πολλά πανεύκολα και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα.

Διάλεξε με ποιο από αυτά που σου προτείνουμε σήμερα θα τους εντυπωσιάσεις όλους!

1. Πανεύκολο σινιόν

Έχεις μακριά μαλλιά και θες να αναδείξεις το πρόσωπό σου ή το ντύσιμό σου, με στιλ και φινέτσα; Εδώ είσαι! Απλά γύρνα τα μαλλιά σου και πιάσε τα μια ψηλή (ή και χαμηλή ακόμα, δεν θα σου πούμε εμείς πού θα πιάσεις τα μαλλιά σου!) αλογοουρά.

Στη συνέχεια, δημιούργησε ένα μικρό κενό ανάμεσα στο κεφάλι σου και την κοτσίδα και πέρνα την κοτσίδα από μέσα.

Αμέσως μετά, πέρασε την αλογοουρά μέσα από το λαστιχάκι και, τέλος, μάζεψε την τούφα που προεξέχει με τσιμπιδάκι(α). Voila!

2. Head bun...straight outta Instagram

Σούπερ νεανικό, σούπερ ατημέλητο, σούπερ "hashtagable", σούπερ cool! Κάνε μια χωρίστρα στη μέση

Αμέσως μετά, πάρε μια μικρή τούφα από το κέντρο και κρεπάρισέ τη για να πάρει όγκο.

Στη συνέχεια, σχημάτισε ένα "φρατζολάκι" στην κορυφή του κεφαλιού και πιάσε το είτε με ένα λαστιχάκι είτε με ένα ωραίο κλάμερ.

Άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά να κυματίζουν ανέμελα και...είσαι έτοιμη κιόλας για άπειρες selfies!

3. True romance

Αν είσαι σε πιο ρομαντική φάση, οι τάσεις της μόδας είναι με το μέρος σου. Και το ακόμα καλύτερο, είναι ότι θα ξεμπερδέψεις σε χρόνο dt! Δηλαδή, πόσο πιο καλά νέα να σου έχουμε; Λοιπόν, δώσε βάση! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις μια τούφα ή και όλα τα μαλλιά με τον πιο κλασικό τρόπο που φαντάζεσαι.

Στη συνέχεια, απλά "στόλισε" την κοτσίδα σου με ένα απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ φινετσάτο αξεσουάρ, όπως είναι ένα φιογκάκι ή μια κορδέλα. Τέλειο;

4. Πανεύκολη γαλλική πλεξούδα

Κλασική, εντυπωσιακή και, το κυριότερο, πανεύκολη! Να τι πρέπει να κάνεις:

Για αρχή, χτένισε καλά τα μαλλιά σου, πιάσε μια τούφα από το κέντρο του κεφαλιού και σταθεροποίησέ τη με ένα λαστιχάκι. Έτσι δεν θα έχεις να διαχειριστείς ταυτόχρονα τρεις τούφες, αλλά μόνο δύο!

Στη συνέχεια, χώρισε άλλες δυο τούφες ίδιου περίπου πάχους με την πρώτη, μία από τα αριστερά και μία από τα δεξιά της πρώτης και άρχισε να...σταυρώνεις!

Πέρνα τη δεξιά τούφα πάνω από τη μεσαία και μετά την αριστερή, πάνω από τη νέα τούφα που δημιουργήθηκε από τις άλλες δύο.

Επανάλαβε το "πλέξιμο" με τις 3 νέες τούφες που δημιουργήθηκαν, ισιώνοντας με τα δάχτυλα τα μαλλιά καθώς πας προς τα κάτω και "δένοντας" τις τούφες σφιχτά.

Στο τέλος, πιάσε τα μαλλιά σου σφιχτά με ένα λαστιχάκι και... αυτό ήταν!

5. Μισομαζεμένα

Κι αν το να μαζέψεις όλα τα μαλλιά σου σου φαίνεται too much, μπορείς και να τα...μισομαζέψεις! Πώς; Πανεύκολα! Να τι έχεις να κάνεις: Χτένισε καλά τα μαλλιά σου.

Στη συνέχεια, στριφογύρισε απαλά τα μαλλιά σου από το ένα πλάι και στερέωσέ τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σχετικά ψηλά.

Επανάλαβε με τα μαλλιά από το άλλο πλάι, και στερέωσε και αυτά δίπλα στο σημείο που στερέωσες τα πρώτα.

Το πραγματικά εντυπωσιακό με αυτό το χτένισμα, είναι ότι μέσα σε ελάχιστα λεπτά, δεν είσαι...μισοέτοιμη, αλλά πανέτοιμη!