Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στην επιδερμίδα σου;

Πέρα από τα χρώματα μαλλιών που μας αρέσουν -γούστα είναι αυτά εξάλλου- υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά στοιχεία που καλό είναι να υπολογίζουμε... just to be on the safe side!

Σε αυτά, προφανώς συγκαταλέγονται οι αναλογίες του προσώπου σου, το χρώμα των ματιών σου, των φρυδιών σου, ακόμα και το πώς ντύνεσαι, αλλά τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει η επιδερμίδα σου. Γιατί, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται (διαβάζεται, έστω!), το χρώμα της μπορεί μεν να αναδείξει, αλλά μπορεί και να υποβαθμίσει την απόχρωση των μαλλιών σου ή ακόμα και να κάνει το αποτέλεσμα να φαντάζει τελείως διαφορετικό από αυτό που είχες φανταστεί... Sad but true!

Ο βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, θα πρέπει να επιλέξεις για τα μαλλιά σου αποχρώσεις σε "ψυχρούς" τόνους. Αντίστοιχα αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σκούρα, καλό θα ήταν να επιλέξεις αποχρώσεις σε πιο "ζεστούς" τόνους. Ας το δούμε πιο αναλυτικά, μη γίνει κάνα λάθος και τρέχουμε!

Αν η επιδερμίδα σου είναι λευκή, είτε επιλέξεις ξανθές, είτε καστανές είτε και μαύρες αποχρώσεις κινήσου προς σαντρέ ή περλέ τόνους που είναι ψυχροί. Διάλεξε, λοιπόν, αυτή που σου κάνει κλικ και βγάλε αμέσως τη selfie των selfies που θα επιβεβαιώσει την επιλογή σου… με μια ματιά!

Έχεις σταρένια επιδερμίδα; Τόλμησε επιλέγοντας αποχρώσεις που κρύβουν μέσα τους θερμούς τόνους (κόκκινους , σοκολατί, χάλκινους, μελί). Από εντυπωσιακό πυρόξανθο μέχρι σαγηνευτικό καστανοκόκκινο.. έχεις μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων που ανοίγεται μπροστά σου για να επιλέξεις! Και βγες στον κόσμο -αλλά και στις selfies σου- με άλλον αέρα.

Όσο για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες, αυτές είναι ό,τι πρέπει για μαύρα μαλλιά και για αποχρώσεις του καφέ, από το σκούρο χρώμα του espresso μέχρι το γλυκό καστανό του cappuccino ή του latte . Ό,τι κι αν δοκιμάσεις, θα σε ενθουσιάσει! Αδιάψευστος μάρτυρας θα είναι πάντα οι selfies σου!