Κοντά μαλλιά; Ναι! Γιατί μας αρέσει να τολμάμε! (άσε που μας πάνε κιόλας)

Τίποτα δεν λέει "Είμαι σίγουρη γι' αυτό που θέλω" και "Λατρεύω τις αλλαγές" περισσότερο από τα κοντά μαλλιά -ειδικά αν το αμέσως προηγούμενο κούρεμά σου ήταν μακρύ!

Παρά τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχει μια κοπέλα μπροστά στο ενδεχόμενο να δοκιμάσει από ένα καρέ (ακόμα και μακρύ) μέχρι κι ένα "αγορέ", το αποτέλεσμα κολακεύει τις περισσότερες!

Διάλεξε, λοιπόν, το κοντό μαλλί που αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, με βάση τα παρακάτω tips, και νιώσε την απόλυτη ανανέωση από την κορυφή ως... την κορυφή!

Έχεις λεπτά χαρακτηριστικά;

Τέλεια! Το κοντό μαλλί αναδεικνύει τις λεπτομέρειες και τις γωνίες του προσώπου, το βλέμμα, τα μάγουλα, το μέτωπο. Αν, λοιπόν, ξέρεις (ή έχεις βαρεθεί να ακούς!) ότι τα χαρακτηριστικά σου είναι πολύ γλυκά και όμορφα, go for it!

Τα ίσια και λεπτά μαλλιά βοηθάνε!

Γιατί με ένα κοντό κούρεμα θα δείξουν πιο πλούσια από ποτέ! Αντίθετα, το πολύ σγουρό και "άγριο" μαλλί, αν κουρευτεί κοντό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φριζάρει. Παίξε με το μήκος των μαλλιών σου, ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα των μαλλιών σου!

Το οβάλ πρόσωπo... πάει με όλα!

Γι' αυτό, αν το πρόσωπό σου είναι οβάλ, πειραματίσου ελεύθερα! Αφέλειες, φράντζα, αγορίστικο κούρεμα... Όλα περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Μπορείς!

Παίζει ρόλο το ύψος στο μήκος των μαλλιών; Παίζει!

Τα κοντά μαλλιά κολακεύουν κατά κύριο λόγο τις γυναίκες με μικρό ή μέτριο ύψος, μιας και τις δείχνουν πιο ψηλές. Επιπλέον, τους δίνουν πόντους σε "τύπο" και φινέτσα!

"Τελικά πώς να τα κόψω;"

Πέρα από εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως το να είσαι υπερβολικά ψηλή ή να έχεις πολύ τετράγωνο ή στρογγυλό πρόσωπο, οι πιθανότητες να σε κολακέψει ένα κοντό κούρεμα είναι υπέρ σου. Γι' αυτό, συμβουλέψου τον κομμωτή σου, αν αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, αλλά εμείς σου λέμε να το τολμήσεις!

Τότε μόνο θα καταλάβεις ότι στα μαλλιά ισχύει το ... κοντά κι αγαπημένα!