Εύκολα χτενίσματα για το ρεβεγιόν

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα δέντρα έχουν στολιστεί, η Άγια Νύχτα σε προσμένει, το ίδιο και το outfit σου για την Πρωτοχρονιά.

Και τα μαλλιά σου; Θα τα αφήσεις στην τύχη τους; Όχι βέβαια! Ορίστε 7 εύκολα χτενίσματα για το ρεβεγιόν που θα σου γλυτώσουν άγχος και χρήμα:

Χτενίσματα με κότσο

Ο κότσος είναι μία απλή και όμορφη λύση για το ρεβεγιόν. Πάει σε όλες μας, έχει άπειρες παραλλαγές, ανάλογα με τα γούστα της καθεμίας και μπορεί να γίνει από αρκετά basic μέχρι πολύ extra, ανάλογα με το στυλ και τη διάθεσή σου. Μπορεί  να συνδυαστεί με όλα τα outfit και δεν χρειάζεται να πας στο κομμωτήριο για να τον πετύχεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη έμπνευση, ένα λαστιχάκι, πολλά τσιμπιδάκια και ακόμη παραπάνω υπομονή.

Πλεξούδες

Τα χτενίσματα με πλεξούδες είναι τέλεια γιατί δείχνουν ότι προσπάθησες λίγο παραπάνω για την εμφάνισή σου, ενώ στην πραγματικότητα ασχολήθηκες με τα μαλλιά σου max ένα τεταρτάκι. Σου φαίνεται πολύ λίγο; Με την κατάλληλη τεχνική μπορείς να πετύχεις το τέλειο χτένισμα με πλεξούδα μέσα σε λίγα λεπτά! Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει μία πλεξούδα για όλες μας: χαλαρή πλεξούδα, σφιχτή πλεξούδα, διπλή, γαλλική και ό,τι άλλο σκεφτείς. Για χτενίσματα με πλεξούδες, πάρε έμπνευση και από εδώ.

Half-up

Το Half-up ή αλλιώς «μισά πάνω-μισά κάτω» είναι τέλειο για εσένα που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θα πιάσεις τα μαλλιά σου ή θα τα αφήσεις κάτω. Κι αυτό, όπως και τα προηγούμενα χτενίσματα μπορεί να παραλλαχθεί όπως θες: μπορεί να είναι πιο σφιχτό, πιο χαλαρό, ίσιο, σγουρό και ό,τι άλλο σκεφτείς. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα ή περισσότερα hair clips, σε ό,τι σχέδιο και σχήμα θες.