Βαμμένα μαλλιά το καλοκαίρι: Οδηγός επιβίωσης

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η εποχή των αλλαγών. Αλλάζουν τα ρούχα σου, αλλάζει η απόχρωση του δέρματός σου, αλλάζει η διάθεσή σου!

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η εποχή των αλλαγών. Αλλάζουν τα ρούχα σου, αλλάζει η απόχρωση του δέρματός σου, αλλάζει η διάθεσή σου! Γιατί λοιπόν να μην αλλάξουν και τα μαλλιά σου;

Κι αν πιστεύεις ότι το βάψιμο των μαλλιών το καλοκαίρι είναι μεγάλο "Nο Go", τότε κάτσε αναπαυτικά, σταμάτα να σκρολάρεις στο insta και διάβασε προσεκτικά 4 τρόπους για να έχεις πανέμορφα και υγιή μαλλιά και το καλοκαίρι:

Αντιηλιακή προστασία

Τους καλοκαιρινούς μήνες, περνάμε περισσότερο χρόνο έξω, παρά μέσα, γι' αυτό και τα μαλλιά μας έρχονται σε συνεχή επαφή με τις ακτίνες του ηλίου. Ο μόνος τρόπος να χαίρεσαι την καλοκαιρινή λιακάδα και παράλληλα να αποφεύγεις τις επιπτώσεις της, είναι η συχνή χρήση αντιηλιακού μαλλιών.

Περιποίηση

Όπως και να το κάνουμε, τα μαλλιά το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται! Ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη ζέστη, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται για πολύ ακόμα. Όλοι αυτοί οι εξωτερικοί παράγοντες καταστρέφουν την κερατίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν ξηρά και ταλαιπωρημένα. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτική επιλογή των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιείς τους καλοκαιρινούς μήνες. Τόλμησε ακόμα και να αλλάξεις τις αγαπημένες σου σειρές που χρησιμοποιείς όλο τον χρόνο με κάποιες που θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των μαλλιών σου.

Εμείς σου προτείνουμε για την βαλίτσα των διακοπών σου τη σειρά εντατικής επανόρθωσης Gliss Summer Repair, με σαμπουάν, μάσκα εντατικής περιποίησης και spray - conditioner. H φόρμουλά της περιέχει 3 x ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ που επανορθώνει με ακρίβεια τις φθορές και αναδομεί τη δομή της τρίχας. Ταυτόχρονα, χάρη στο φίλτρο UVA/UVB σου προσφέρει προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά εδώ: http://www.schwarzkopf.gr/el/brands/haircare/gliss/summer-repair.html

Ενυδάτωση

Το έχουμε ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπούμε μέχρι να το εμπεδώσεις. Το Α και το Ω για υγιή μαλλιά είναι η ενυδάτωση! Γι' αυτό προσπάθησε να πίνεις καθημερινά και τα 10 ποτήρια νερό που χρειάζεσαι και θα δεις αμέσως τα μαλλιά σου πιο "ζωντανά"!

Σωστή επιλογή βαφής

Αν και το άφησα για το τέλος, είναι από τα σημαντικότερα κλειδιά για υγιή και λαμπερά βαμμένα μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να είσαι σίγουρη ότι τα μαλλιά σου θα παραμείνουν όμορφα και υγιή, χωρίς να ξεθωριάσουν και να ταλαιπωρηθούν, και τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποίησε τις μόνιμες βαφές Pure Color, που με τα φυσικά τους συστατικά περιποιούνται και ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά σου και κλειδώνουν το χρώμα, ενώ παράλληλα επειδή είναι σε μορφή gel, #DenTrexeiTipota!