Τα χρώματα του Χειμώνα και πώς να τα πετύχεις!

Τα μαλλιά σου σου μοιάζουν περισσότερο από όσο νομίζεις: Το καλοκαίρι είναι πιο φυσικά και ανέμελα, σαν εσένα, ενώ τον χειμώνα είναι πιο προσεγμένα και "στην τρίχα".

Tα προσεγμένα μαλλιά όμως θέλουν και προσεγμένο χρώμα εξάλλου ο Χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να βάψεις τα μαλλιά σου, αφού δεν κινδυνεύουν να ξεθωριάσουν από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας και κάνουν τέλεια αντίθεση με την πιο άσπρη επιδερμίδα σου. Πάρε λοιπόν χαρτί και μολύβι -ή απλά κάνε screenshot τις επόμενες γραμμές- και μάθε ποια είναι τα χρώματα του φετινού Χειμώνα και πώς θα τα πετύχεις!

Μελί

Το μελί είναι το αντίδοτο του Χειμώνα, αφού κρατάει μέσα του πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις. Δεν είναι έντονο και εκκεντρικό, αντιθέτως είναι φυσικό και έχει τη δύναμη να φωτίζει όποιο πρόσωπο και να πλαισιώνει, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος και το κούρεμα. Βάλε "λίγο καλοκαίρι" στην χειμωνιάτικη διάθεση με την τέλεια μελί απόχρωση από την Pure Color, την Sunkissed.

Μαύρο

Το Μαύρο δεν είναι μόδα…είναι μια κλασική αξία που το χειμώνα είναι στα forte της. Από νύχια, μέχρι ρούχα, μακιγιάζ αλλά και μαλλιά, δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την αντίθεση του μαύρου χρώματος με την πιο άσπρη version της επιδερμίδα μας τον χειμώνα. Αν δε, προσθέσεις και ένα κόκκινο ή μπορντό κραγιόν, το αποτέλεσμα θα είναι ονειρικό! Φέτος λοιπόν ανακάλυψε από την αρχή την μυστηριώδη ομορφιά του μαύρου με το τέλειο μαύρο της Pure Color που λέγεται Vinyl Black.

Κόκκινο

Από τη λίστα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το κόκκινο. Όχι όμως αυτό της φωτιάς, ούτε το πιο πορτοκαλί. Μιλάω για το σκούρο, βαθύ, σαγηνευτικό κόκκινο που κρύβει μέσα του και λίγο χάλκινο, το οποίο είναι τέλειο για τον Χειμώνα, αφού δεν ξεθωριάζει εύκολα την εποχή αυτή και πάει τέλεια με την πιο άσπρη επιδερμίδα σου. Δεν σου μιλάμε όμως για ένα οποιοδήποτε κόκκινο.. γιατί το ΑΠΟΛΥΤΟ κόκκινο έχει όνομα και ακούει στο Red Velvet.